Informacije

REKLAMACIJE
reklamacije@gasruma.rs

JP "GAS RUMA" Dobitnik Godišnje nagrade Sremske privredne komore

U ponedeljak, 15. jula 2013. godine, u zgradi Opštine Inđija, povodom dana Privredne komore Srema osmoro najboljih privrednika i preduzetnika regiona u 2012. godini dobilo je priznanja i nagrade za izuzetne rezultate u oblasti privrede. Kao najuspešnije javno preduzeće u Sremu nagradu je ispred dobilo Javno preduzeće za distribuciju prirodnog gasa "Gas-Ruma" kome je uručena prestižna Godišnja nagrada za najbolje poslovne rezultate koji su imali uticaja na razvojne ciljeve privrede regiona.

nagrada privredne komore 2013 1Na ovom skupu privrednika ističu se oni kolektivi i pojedinci koji su uprkos teškim vremenima ostvarili izuzetne poslovne rezultate.

nagrada privredne komore 2013 2Aleksandar Spalević

Direktor Aleksandar Spalević je ispred JP "Gas Ruma" primio Godišnju nagradu za postignute izuzetne rezultate. Svečanosti su prisustvovali Ratko Filipović - predsednik privredne komore Vojvodine, Dušan Vučićević - generalni sekretar privredne komore Vojvodine, predsednik Sremske privredne komore, Milan Božić, predstavnici lokalnih samouprava u Sremskom okrugu, privrednici kao i predstavnici medija.

Posetioci
Članci